Splošno
petek, 19. februar 2016

V Kopru zaživela UPAMsi svetovalnica

V starem mestnem jedru Kopra, na Gortanovem trgu 15, sta Primorsko svetovalno središče, Koper (PRIMSS) in Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) odprla nov delovno-družaben prostor, UPAMsi svetovalnico, v katerem bodo pričeli delovati psihološka svetovalnica, pravna in socialna svetovalnica, kulturnica in izobraževalnica.

Psihološka svetovalnica v sodelovanju z UP Inštitutom Andrej Marušič pod strokovnim vodstvom dr. Vite Poštuvan. Svetovalnica bo nudila psihološka svetovanja, osebni in poslovni coaching, družinsko in partnersko terapijo, mediacijo ter pogovore, srečanja in delavnice. Namenjena bo študentom in tudi vsem zainteresiranim posameznikom.

Psihološko svetovanje: Tina Podlogar, Nuša Zadravec Šedivy,

Osebni in poslovni coaching: Nada Mulej

Mediacija: Barbara Kramžar

Psihološka svetovalnica bo pričela z delovanjem marca 2016.

Pravna in socialna svetovalnica, ki bo študentom in mladim še naprej nudila brezplačno pravno in socialno svetovanje (bivanje, delo in dohodnina, socialna varnost, študentske družine), v sodelovanju z resorjem za izobraževanje in študentsko svetovanje ŠOUP pa tudi novo svetovanje za področje študija (pogoji za vpis/prepis, pravice in obveznosti; študij doma in v tujini; štipendije).

Pravno svetovanje: Irma Abdić, pravnik@primss.si

Svetovanje za področje študija: Maja Grošek, svetovanje@soup.si

Koper: vsako sredo v tednu, od 12. do 16. ure.

Izola: vsak delovni dan (razen v sredo), od 9. do 12. ure in od 13. do 15 ure.

Kulturnica+Izobraževalnica v okviru katere bodo od danes dalje na ogled akvareli Portreti prijateljev slikarke Tinke Leskovšek. Prostor bo tudi v bodoče gostil umetniška dela mladih ustvarjalcev in poustvarjalcev.

Vabljeni k ogledu. 

Pokličite in pridite na čaj z druženjem.