Sociala
torek, 23. februar 2016

ŠOUP dobrodelno za Saro Mavri

V dvorani krajevne skupnosti Škofije se je v nedeljo odvijal dobrodelni koncert za 25-letno študentko ekonomije Saro Mavri, ki je zbolela za hudo boleznijo – tumor na pinealni žlezi sredi možganov. Zahtevno operacijo mora Sara opraviti v Nemčiji, saj tovrstne operacije v Sloveniji ne izvajajo. Zanjo potrebujejo 20 tisoč evrov. Podporo Sari je namenil tudi ŠOUP z donacijo v višini 500 evrov.

»Odličen koncert! Veliko ljudi, veliko dobre volje, pozitive za naprej in hvala vam Zlati ljudje ste, dobrota ki jo ima v sebi človek je brezmejna! Vsak izmed vas sestavlja mozaik sreče in ponosa v mojem srcu! Hvala ker ste prišli in ker me podpirate,« je po koncertu na svojem Facebook profilu zapisala Sara.

»Hvaležni smo, da smo lahko tudi mi postali del te humanitarne zgodbe in srčno upamo, da bomo s to donacijo pomagali Sari. Sodelavci na študentski organizaciji občudujemo njen pogum in zagnanost in ji želimo vse dobro na njeni življenjski poti,« sporoča Daša Vukanac, sekretarka za socialno in študentsko problematiko ŠOUP.

Pomagajte 25-letni študentki Sari Mavri tudi vi in ji omogočite, da bo lahko šla na operacijo možganskega tumorja. Svoj prispevek lahko nakažete na: Sara Mavri Ulica generala Levičnika 32h 6000 Koper TRR (odprt pri NLB): SI56-0223-6145-3355-121.

Foto: Radio Capris