Interesne dejavnosti
petek, 21. oktober 2016

Frivolus: razkrivamo prve predstave

Samo še 7 dni nas loči do prvega koprskega festivala uličnih umetnikov – Frivolus.

Po koprskih ulicah in trgih bo kmalu mogoče srečali klovne, čarovnike ali pa akrobate in ulične glasbenike. V mesto namreč prihaja ulični festival umetnikov – Frivolus, ki se bo odvijal od 14. do 16. oktobra. Festival bo gostil več kot 50 uličnih umetnikov iz različnih delov Evrope.

Na festivalu uličnih umetnikov bodo z nami umetniki iz Nemčije s časovno predstavo »The Lost Wheels of Time«, ognjeno predstavo nam bodo pripravili Čupakabra, ki prihajajo iz Slovenije. Iz Italije pridejo znani Skizzo & JF, ki bodo žonglirali na monociklih. Manjkalo ne bo niti akrobatike, saj bodo z nami El Cric iz sosednje Hrvaške. V večernih urah pa nas bo slovenska skupina Kreaktiv očarala s svetlobno in ognjeno točko.

 

Nanizali smo le peščico predstav, ki si jih boste lahko med 14. in 16. oktobrom ogledali v Kopru, odvilo se jih bo še mnogo več.

 

Predstave bodo na Titovem trgu, Gortanovem trgu in Prešernovem trgu. Po ulicah Kopra si boste lahko ogledovali različne umetniške izdelke.

 

Spremljajte nas na spletni  in Facebook strani ter Facebook dogodku, kjer boste kmalu izvedeli več o pestrem programu in izvajalcih! 

Prireditev je finančno podprla Mestna občina Koper. Medijski pokrovitelj je Radio Capris.