Primss
sreda, 12. junij 2019

CMoKFEST 2019

Bogat in pester začetek poletnih počitnic.

Center mladih Koper bo že četrto leto zapored poskrbel za zelo bogat in pester začetek poletnih počitnic. V sodelovanju s Primorskim svetovalnim središčem, ŠOUP-om, UŠZP, BUNGA festivalom, Obala raidersi, Veganskim drušvom Obala in Društvom Animov, pripravljamo mladinski festival CMoKFEST 2019.

Festival bo potekal zadnji teden junija, od srede 26. 6. do sobote 29. 6., v prostorih Centra mladih Koper in na različnih lokacijah po Kopru. CMoKFEST kot mladinski festival prinaša pestro dogajanje za mlade in manj mlade. Namen festivala je skupaj z mladimi ustvariti in ponuditi vsebine, ki jih v tem okolju pogrešajo in popestriti začetek poletnih počitnic.

Osrednji program: Za smeha in zabave poln začetek festivala bodo v sredo v novem mestnem parku, na večeru z zvezdami, poskrbeli odlični stand up komiki: PERICA JERKOVIČ, GAŠPER BERGANT, ROK ŠKRLEP in ŽAN PAPIČ. V četrtek program nadaljujemo s koncertom Jurassic Sax, kjer bosta nastopili skupini PANTALOONS in TECHNO VIKINGS. V petek bo na Ukmarjevem trgu potekal že drugo leto zapored BMX in skate session. Za glasbeno ozadje pa bosta poskrbela DJ-a LEJON (Trite) in ROCHWALD. Festival bomo zaključili vroče in udarno v soboto, v stilu Hip Hopa, ko bodo z beati in rimami oder CMK-ja zavzeli pronicljivi in udarni N'TOKO in zelo vroča DRILL in MASAYAH.

V izjemno bogatem spremljevalnem programu, ki ga najdete v priponki ne bo manjkalo ustvarjalnih vsebin. Že drugo leto zapored se nam boste lahko pridružili pri grafitiranju koprskega podhoda, se naučili risati mandale, obiskali živo knjižnico, se pomerili v kar štirih turnirjih (nogomet in odbojka na mivki, namizni nogomet in igranje videoiger), si ogledali plesno improvizirano predstavo »(Pre)Druga(čena) prihodnost« in še veliko drugega.