Šport
ponedeljek, 08. julij 2019

Vročina gor ali dol, pripravljamo se s polno paro in potrebujemo še nekaj prostovoljcev

Postani prostovoljec!

Evropski univerzitetni prvenstvi v odbojki na mivki in vaterpolu, ki ju bomo v Kopru gostili med 21. in 27. julijem, se hitro bližata. Medtem ko glede vaterpola čakamo na ponovno odprtje mestnega bazena po vzdrževalnih delih, pa se trenutno precej več aktivnosti dogaja glede prizorišča tekmovanja v odbojki na mivki.

Organizatorji smo bili kljub ekstremni vročini v zadnjih dneh sredi intenzivnega dela, tako glede promocije, kot glede nabave opreme za prizorišča in same organizacije dogodkov. Posebna skrb bo namreč namenjena zaščiti pred soncem oz. pred vročino. 

Zato pripravljamo šotore za tekmovalce, senčnike za osebje, sladoled in primerne količine vode, poleg tega pa so v novem športnem parku že delujoči tuši in tudi osvežilni skok v morje je na voljo le nekaj metrov od vhoda v novi mestni športni park. 

Posneli smo tudi več promocijskih videov, v katerih predstavljamo mesto Koper, obe Evropski univerzitetni prvenstvi in obenem vabimo k ogledu tekmovanj. Na naših spletnih kanalih se že nekaj časa vrstijo predstavitve ekip z vseh koncev Evrope, ki bodo kmalu pripotovale v Slovenijo. 

Sicer pa še vedno dopolnjujemo vrste prostovoljcev, ki nam bodo pomagali izpeljati prireditev.Vabimo Vas, da se nam pridružite, vse informacije dobite na e-naslovu https://goo.gl/HNQ63B.