Splošno
sreda, 13. april 2016

Teden UP PEF in dnevi knjige

Vljudno vabljeni na Teden Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete in dneve knjige, ki bodo potekali od 14. do 25. aprila 2016.

Letošnji Teden UP PEF se vključuje k praznovanju Slovenskih dnevov knjige, ki potekajo od 18. do 23. aprila 2016. Praznovalo se bo tudi na Prešernovem trgu v Kopru, ki ga bo organizator prireditve Tedna knjige, knjigarna Libris Koper, spremenil v živahno zbirališče vseh ljubiteljev knjig. Na dogodku sodelujejo tudi študenti UP PEF, ki so pod mentorstvom visokošolskih učiteljev in sodelavcev UP PEF pripravili pravljični program.

Še posebej vas vabijo, da se v sklopu Tedna UP PEF udeležite Dneva odprtih vrat, ki bo 22. aprila 2016. Ob 17.00 bo potekal predinformativni dan za podiplomske študijske programe na UP PEF, ob 18.00 pa bo v okviru novoustanovljenega centra sledilo predavanje o pomenu vseživljenjskega učenja za posameznika. Vabljeni vsi zainteresirani, ki želite spoznati novo obliko izobraževanja in teme, ki jih bo center v bodoče izvajal. Zaradi omejenega števila mest na brezplačnem predavanju in zaradi omejenega števila gradiva, ki ga bodo udeleženci na predavanju prejeli, se je potrebno do 15. aprila 2016 prijaviti na e-naslov andreja.sopic@pef.upr.si.

Celoten program si lahko ogledate TUKAJ.

Vsi dogodki so brezplačni. Zaradi velika zanimanja je potrebna predhodna prijava tudi na kariernem dnevu (19. april 2016) in na delavnici na temo »Življenje lutke: multiplicirano umetniško raziskovanje« (20. april 2016).