Mednarodno
sreda, 13. april 2016

Svet brez meja: Na delo v tujino z Mayito

Se vam zdi, da živite v okvirjih in v sebi držite željo po spremembi, za katero pa ne najdete dovolj poguma, da bi jo uresničili? S ciklom nenavadnih popotniških življenjskih zgodb želimo prispevati k pogumu, motivaciji in krepitvi želje, ki postane korak v svet izven do sedaj poznanih okvirjev vsakega od nas.

Pred vami je četrta zgodba, ki jo bo za nas krojila Maja Novak - Mayita. Mayita je popotnica, ki je pričela s samostojnimi potovanji in delom v tujini pri 19-ih letih. Ko je dopolnila 22 let in zaključila študij turizma in gostinstva, je začutila močno potrebo po spremembi, ob enem pa v njeni rodni deželi ni več našla priložnosti za mentalno, duhovno in karierno rast. Odpravila se je s trebuhom za kruhom na dolgo popotovanje samospoznavanja, učenja in grajenja svoje kariere. Potovala je v odmaknjene kotičke sveta z namenom spoznavanja lokalnih ljudi, ki so jo podučili o tistih najbolj skrivnostnih resnicah o življenju in svetu samem.

Na njeni poti se ji je pripetilo ogromno stvari, ki so ji tudi zlomile srce, a nikoli ni prenehala verjeti v svojo vizijo postati avtorica, predavateljica in lastnica privatne agencije za zdravje in nutricizem na luksuznih jahtah.

Mayita preko svojih bogatih izkušenj pomaga mladim do dela v tujini, z namenom, da si razširijo obzorje, postanejo močnejši ter dobijo različne vpoglede na življenje, delo in njih same. Iz ljudi skuša izvabiti pozabljene sanje in strasti, saj na tem svetu prav nič ni nemogoče, če si prepričan vase, v svojo vizijo in za to pripravljen tudi nekaj postoriti.

Udeležite se našega četrtega dogodka »Svet brez meja«, ki ga organizira ŠOUP v sodelovanju z zavodom PRIMSS. Rezervirajte si torek, 19. aprila. Vidimo se ob 18. uri v Centru mladih Koper.

✈ »Poglejmo izven okvirja! Pojdimo v svet!« ✈