Izobraževanje
četrtek, 10. oktober 2019

Nadaljevalni tečaj italijanščine

Za študente UP in FPP!

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) za študente Univerze na Primorskem (UP) in Fakultete za pomorstvo in promet (FPP) pripravlja nadaljevalni tečaj italijanščine.

"Zaradi velikega povpraševanja ob izvedbi intenzivnega tečaja italijanščine v preteklem študijskem letu, smo se odločili, da tečaje tudi letos nadaljujemo. Trudimo se študentom nuditi čim več zanimivih in izobraževalnih aktivnosti," napoveduje Jure Ciglar, predsednik ŠOUP.

Tečaj bo potekal od 21. oktobra do 18. decembra v prostorih Študentskega centra Univerze na Primorskem (Čevljarska ulica 27, Koper) vsak ponedeljek in sredo od 17.30 do 19.00 (v času tednu pred prazniki dne 28. in 30. oktobra se tečaj ne bo izvajal). Tečaj bo obsegal 30 ur poučevanja.

Tečaji so namenjeni nadaljevalcem (A2), ki želijo pridobii novo, posodobljeno in razširjeno znanje italijanščine. Tečaji so primerni predvsem za študente, ki želijo nadgraditi znanje tujega jezika ali ga utrditi.

Prijave na tečaj potekajo na Info točki ŠOUP v Kopru in ŠOUPostaja Portorožu. Tečaj je namenjen študentom UP in FPP ter je brezplačen, potrebno je le poravnati vpisnino na tečaj v višini 10 €. Ob prijavi je potrebno izkazati status študenta z veljavno študentsko izkaznico ali potrdilom o vpisu ter osebnim dokumentom.

V ponedeljek, 21. oktobra, bo potekal informativni sestanek, na katerem bodo interesenti seznanjeni s potekom tečaja, PRIJAVE POTEKAJO DO SREDE, 23. oktobra 2019.