Šport
petek, 21. oktober 2016

Jesenska Čista desetka

Leto je naokoli in pred nami je največja študentska športno-zabavna prireditev na Obali - Jesenska ČISTA DESETKA! Prireditev organizira Univerzitetna športna zveza Primorske v sodelovanju z Študentsko organizacijo univerze na Primorskem in Univerzo na Primorskem.

To je naša tradicionalna prireditev, ki bo letos prešla svojo polnoletnost in se bo izvedla že 19. leto zapored! Vsako leto se je udeleži več kot 350 študentk in študentov Univerze na Primorskem, Univerze v Novi Gorici in Fakultete za pomorstvo in promet (UL), ki tekmujejo v desetih športno-družabnih disciplinah. Tudi letos smo na prireditev povabili Univerzo v Trstu, s katero želimo v bodoče sodelovati na vseh projektih športne zveze.

 

Ekipe so razdeljene po fakultetah, tako gre za medfakultetno tekmovanje, kjer se točke po posameznih disciplinah seštevajo. Na koncu ekipa z največ osvojenimi točkami prejme status najboljše fakultete in prehodni pokal Čiste desetke.

 

S kartico Zdrava Zabava je udeležba brezplačna. Na prireditvi vsak aktivni udeleženec prejme tudi majico in brezplačen topel obrok.

 

Z nami bo letos ponovno tudi ŠOUPbazar. Študentom bodo ponujene informacije, vse na enem mestu. Organizacije in različna društva bodo popestrile dogajanje z zanimivimi predstavitvami in uporabnimi informacijami za študente.

 

Zaradi lažje izvedbe prireditve, se prijavi na želeno disciplino na ŠOUPovi info točki v Kopru!
Spremljaj nas tudi na Facebook dogodku TUKAJ.

 

KDAJ: Sreda, 19. oktober 2016 od 8. ure dalje.

PRIJAVE: info točke ŠOUP - od ponedeljka, 3. 10. 2016 dalje

REGISTRACJA TEKMOVALCEV: med 8. in 9. uro v avli Arene BONIFIKA

KJE: Arena BONIFIKA, Koper

KOLIKO: S kartico ZDRAVA ZABAVA brezplačno

Prijave za košarko, nogomet in odbojko zbiramo do 17. 10. 2016, za ostale discipline pa do 19. 10. 2016 (V primeru kasnejše prijave piši na: info@uszp.si)

 

DISCIPLINE:

  1. Košarka (ekipa) (m)
  2. Futsal (ekipa) (m)
  3. Odbojka (ekipa) (mešano, največ 3 moški naenkrat na igrišču)
  4. Namizni tenis (m in ž)
  5. Kegljanje (m in ž)
  6. Pikado (m in ž)
  7. Kalčeto (par)
  8. Briškula (par)
  9. Vlečenje vrvi (ekipa 5)
  10. ˝Študent˝ ne jezi se! (m in ž)

 

Prijavnico oddaj na Info točki!