Šport
ponedeljek, 20. marec 2017

Gremo v Planico!

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) in Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP) bosta glede na uspehe Slovenske skakalne reprezentance in aktualno tematiko ter spektakel svetovnega merila, organizirala ogled finalnega tekmovanja v smučarskih skokih oziroma poletih, ki bo potekalo v dolini pod Poncami - Planici, dne 26. marca 2017.

Vrhunec sezone bomo ponovno lahko spremljali v dolini pod Poncami, kjer bosta na sporedu tri tekme. Najboljši tekmovalci sveta bodo na letalnici zagotovo zopet poskrbeli za dolge polete, navijači pa za najboljše vzdušje.

Izlet je namenjen vsem študentom Univerze na Primorskem, zaposlenim na fakultetah članic UP ter študentom Fakultete za pomorstvo in promet UL iz Portoroža. K udeležbi bodo povabljeni tudi tuji študenti, ki so na izmenjavi na UP preko programa Erasmus ali drugih programov namenjenih izmenjavi.

Zagotovljen bo avtobusni prevoz iz Portoroža ob 4. uri (preko Izole in Kopra) v Planico in nazaj z odhodom po 15. uri iz doline pod Poncami (z morebitnim postankom na Bledu) ter prihodom do 21. ure nazaj v Portorož.

***************NAGRADNA IGRA***************

V sodelovanju z organizatorji nagradne igre Gremo v Planico vas obveščamo, da do 17.3. poteka nagradna igra, v je mogoče zadeti dve vstopnici za nedeljsko tekmo 26.3.2017. V primeru, da zadenete dve karti, vam nudimo prevoz na prizorišče v sklopu našega dogodka za samo 15 Eur.

***************************************************

Kdaj: V nedeljo, 26. marca 2017.

Časovnica potovanja:

• 04:00 Avtobusna postaja pred FTŠ (Turistico),
• 04:20 Avtobusna postaja v centru Izole,
• 04:40 Koper - Postaja Oli Burger,
• 06:15 P+R Dolgi most Ljubljana,
• 08:00 Planica (predviden prihod),
• 15:00 Odhod iz Planice,
• 15:45 Morebiten postanek na Bledu,
• 21:00 Prihod domov v obratnem vrstnem redu (predvideno).

Vstopnice - cena:

Vsi imetniki rdeče kartice Zdrava Zabava (študenti in zaposleni na Univerzi na Primorskem), ki je brezplačna, bodo lahko plačilo celotnega aranžmaja poravnali na info točki ŠOUP v Kopru. Vstopnice so v prodaji od srede, 22.2.2017 13. ure dalje do vključno srede, 22.3.2017 do 16. ure, oziroma do prodaje zalog

Cena aranžmaja (vstopnica in avtobusni prevoz) za študente je 30 EUR, za ostale 40 EUR!!!
Cena za avtobusni prevoz je 15 EUR.


Spremljaj nas na Facebook dogodku TUKAJ.

Število mest je omejeno na 49.