Mednarodno
petek, 18. marec 2016

Brezplačna mednarodna poletna šola za študente

Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (UL FRI) in Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) organizirata brezplačno mednarodno poletno šolo CREA 2016, ki bo letos potekala od 19. do 29. julija. CREA 2016 je desetdnevni program na katerem študentje vseh smeri in programov lahko pridobijo praktična znanja s področja podjetništva, informacijsko-komunikacijskih tehnologij in oblikovanja ter imajo možnost razviti svoje start-up podjetje. Ker je poletna šola letos še zadnjič brezplačna, študentje pa lahko hkrati pridobijo 3 ECTS kreditne točke ter sodelujejo na mednarodnem podjetniškem dogodku je to enkratna priložnost za pridobivanje novih znanj in izkušenj.

Razvij svojo idejo v pravi start-up. Pridruži se brezplačni mednarodni poletni šoli CREA 2016.

CREA 2016 je desetdnevni program za študente, na katerem boste pridobili praktična znanja s področja podjetništva, informacijsko-komunikacijskih tehnologij in oblikovanja ter razvili svoje start-up podjetje.

CREA 2016 vabi ekipe z oblikovano poslovno idejo, da nadgradite oblikovalski vidik in s tem uporabniško izkušnjo storitve oziroma produkta, poslovni model ter predstavitev vaše ideje (ang. pitch). Prav tako vabljeni študenti posamezniki, s poslovno idejo ali brez nje, saj lahko skupaj z ostalimi udeleženci sestavite novo ekipo ali pa se pridružite obstoječi, ki išče prav vaša znanja in zanos. Z uspešno zaključeno poletno šolo boste pridobili 3 ECTS kreditne točke, najboljši pa boste imeli priložnost sodelovati tudi na mednarodnem podjetniškem dogodku. Tema letošnje poletne šole CREA 2016 je Zelena prihodnost in se navezuje na Ljubljano, nosilko naziva Zelena prestolnica Evrope 2016, ki poudarja pomen novih produktov in storitev, ki doprinesejo k bolj trajnostni prihodnosti.

Bodi pameten. Razmišljaj zeleno. Bodi del poletne šole CREA 2016.

Poletna šola bo potekala od 19. do 29. julija 2016. Prijave zbiramo do vključno 17. maja 2016.

Več informacij o poletni šoli CREA 2016 najdete tukaj.

Kontakt: Tina Pezdirc Nograšek (tina.pezdirc@ljubljana.si; 01 306 19 21)

*CREA 2016 poteka v organizaciji Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije in Univerze v Ljubljani, Fakultete za računalništvo in informatiko ter v sodelovanju s profesorji in sodelavci Ekonomske fakultete, Akademije za likovno umetnost in oblikovanje in Fakultete za elektrotehniko (vse navedene članice UL).